2011-05-05 | 10:02:48

hundsnack


att slå upp mina två blå och det förtsta man känner är att man vaknat med huvudvärk - igen ! sen att den ena hunden lider av någon form av bokstavskombination och är allmänt jävla dryg på morgonpromenaden gjorde ju inte saken bättre. Om man är fem år och har blivigt av med sin manlighet borde man kanske inte va så kaxig?! eller snare dryg och gnälla och skälla till på varenda människa man möter. Sigge kan förövrigt vara världens bäsa och mysigaste hund. Nog har vi alltid veta att han lider av några bokstäver men lugnet brukar endå infinna sej när dom blir kastrerad.  Det roligaste är egenligen att Bono får alltid gå lös, men egentligen är han nog inte ett dugg lydig, han liksom bara hänger på. Sigge som faktist lyssnar får gå i koppel. Men det kan va svårt att lita på en hund me damp .



Om Bono kan ja bara säga att han är så förbannat härlig :P en riktigt gullis ! men förbaskat knäpp. han väljer ju ut dom han gillar och inte gillar. han tror att han är stor så han blir ritkigt förbannad om man lyfter honom, vilket ja kan tycka är okej, han är faktist hund och har egna ben.. och vill han komma upp nån stans och behöver hjälp så klätrar han och vill endast ha hjälp med stöd bakom på nacken, ta han runt magen eller på något annat sätt och han blir förbannad. knäppo :P


det är inte B på bilden men lite lik faktist, och ungefär sådär arg kan han bli !

Idag ska dom få åka hem till mamma / mormor . jag kan tycka det är skönt.  dessutom har dom där jädrans fästingarna börja komma. troa ja tagit fem på sigge och en på B .  BLÄ ! äckliga djur !

0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: