2011-05-27 | 18:25:57

spanien, fuengirola - los boliches


Nu är det ju faktist bra en dag kvar här i Fuengerola. Och jag har varit riktigt kass på att updt.. ingen sladd till kameran och fel minneskort med för attt kunna lägga in på datorn, och roligare för dom som läser om det är lite bilder med.

Vårt boende går  absolut inte att klaga på, takvåning och stooor balkong. fantastiskt !  Inge såndär steka i solen varje dag som jag brukar göra då ja är på en veckas semester. hitills två dagar bara, imon blir den tredje och sista. Tokmulet en dag, då gick vi nog en mara häromkring och kika och shoppa lite. ja tror allas fötter va aningen ömma. Varit till ett vatteland och åkt. rusekanor har vi också gjort. annars mest bara varit och umgåtts med varandra, drúckit öl, vin och ätit god mat. haft semster helt enkelt ! :)

  

Jag går och håller tummarna för sol hela dagen imorgon. Erik går och laddar för fotbollsmatch såklart. han vet att United kommer göra tre mål säger han.. men inte mer än så..ig så vi får väl se om det blir glada eller sura miner innan hemfärd. men vi håller väl tummar&tår :)


     -  



sen kan ja nämna något fruktansvärt tråkigt som har hänt medans vi vart här också. Chris - pappas häst fick sitt föl igår , men den lilla hade nå fel på halsen/gommen så hon hade välldigt svårt att andas... man lära tydlugen åka långt för att operera och det var inte ens säkrt att hon skulle klara sej dit.. så dom fick ta bort henne. så nu har stackars Chriss fått haft sitt döda föl i boxen för att hon ska förstå att det inte lever. jättte sorligt !! :(

1 Kommentarer
Pia Lundstedt:

Goddag! vad rolig dina inlägg är. lär med all säkerhet läsa lite mer! :p Ha en kul dag =)

2011-06-28 | 01:59:20
URL: http://jade.se/reseerbjudanden

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: